WEB OG HJEMMESIDE


Hvis du er en af dem, der ikke har den mindste flig af dårlig samvittighed over din hjemmeside, tilhører du et absolut mindretal i dette land. Det store flertal af sider på nettet halter nemlig gevaldigt, når det gælder opdatering og aktualitet.

 


Da jeg i 1996 fik lært mig mine første gebrokne html-koder og begyndte at arbejde med web og hjemmesider, stod størstedelen af danske virksomheder overfor den store udfordring at få etableret en hjemmeside og blive synlige på www. At kode hjemmesider i html var ensbetydende med fast arbejde dengang.

I dag er det allemandseje. Ikke at have en hjemmeside svarer til ikke at være listet i telefonbogen. Og mange virksomheder har også relanceret deres hjemmeside flere gange, end der er kommet nye moms- og skatteregler. I dag er det nemt at få en hjemmeside. Det store problem er at finde tid til at vedligeholde den.


FÅ DOG OPDATERET!
Aptum Ink. opdaterer hjemmesider. Det er en af mine mest populære ydelser. For et fast, månedligt beløb sørger jeg for at holde mig orienteret om, hvad der sker i din virksomhed og opdaterer siden med nyheder, begivenheder, produktbeskrivelser, nye medarbejdere og hvad du ellers har behov for.

Løbende optimering af siden i forhold til søgemaskiner (Google) er også et af mine specialer.


ELLER FÅ EN NY
Går din dårlige samvittighed mere på, at du for længst burde have udskiftet de støvede firmasider på nettet med en ny, mere dynamisk hjemmeside, er du også i gode hænder hos Aptum Ink.

I dag koder jeg ikke længere html, men bruger i stedet mine projektlederevner og viden om adfærd, brugerbehov og synlighed på nettet til at udarbejde den rigtige kravspecifikation og styre processen. Og så skriver jeg selvfølgelig teksterne. Til den tekniske del har jeg gode samarbejdspartnere, som tilbyder systemer, der gør det så nemt at opdatere siden, at du kan gøre det med højre hånd bundet på ryggen. Hvis du har tid… 


Om AptumBag Aptum InkPR og pressekontaktWeb og hjemmesideArtikler og teksterKommunikationsrådgivningKrisehåndteringReferencerBlogKontaktDigital Dreams ApS | imagine.cms