ARTIKLER, TALER OG TEKSTERTekster er hjertet i Aptum Ink. Om det er i form af en artikel, en tale, en folder, et kapitel i en bog, en beskrivelse på en hjemmeside – eller måske en pressemeddelelse – gør ingen forskel.

 


Det er teksten, der er fundamentet for enhver af Aptum Ink’s ydelser. Indpakningen og timingen kan være pletfri og perfekt; hvis ikke teksten er i orden, mister produktet sin effekt, sin kvalitet.

Jeg søgte ind på Journalisthøjskolen, fordi jeg elskede at skrive. Og jeg var så heldig, at professionaliseringen af min passion ikke ødelagde min begejstring for faget. Jeg elsker stadig at skrive. Jeg elsker stadig at fortælle en god historie – næsten uanset hvad mediet og formen er.

Min baggrund som journalist gør mig i stand til at skrive om stort set alle emner – fra brugermanualer af teknisk udstyr til dybdegående portrætter og artikler om møbler og psykologi.

Min baggrund som journalist gør også, at min tilgang til tekster er journalistisk. Jeg fokuserer på budskabet, indholdet og historien. Reklametekster, hvor mængden af superlativer skal dække over manglen på substans – eller dokusoap-beretninger, der lægger sig tæt op ad lyserød skønlitteratur, finder man ganske enkelt ikke i min pen.

Det er vigtigt, at min skrivestil passer til din virksomhed, dit produkt, dine modtagere – og din smag.  Teksten her kan give dig et fingerpeg.


 


Om AptumBag Aptum InkPR og pressekontaktWeb og hjemmesideArtikler og teksterKommunikationsrådgivningKrisehåndteringReferencerBlogKontaktDigital Dreams ApS | imagine.cms